Henk Bruggeman

Henk Bruggeman is getrouwd met Anneke. Ze hebben acht kinderen en elf kleinkinderen. Beiden zijn zij bij de Jesus People tot bekering gekomen en daarna jaren verbonden geweest aan Jeugd met een Opdracht. Henk en Anneke hebben lange tijd leiding gegeven aan de gemeente ‘Het Vaderhuis’ in Den Haag. Daarnaast geven zij leiding aan ‘het VaderHuis-DeBeweging’. Via deze beweging brengen zij in meer dan 12 landen de openbaring van het Vaderhart van God.

Zijn Passie

Vanaf 1994 heeft de openbaring van het Vaderhart van God het leven van Henk en Anneke radicaal veranderd. Ze zijn tot de ontdekking gekomen dat het essentieel is, om het Vaderhart van God door ervaring te leren kennen. Henk spreekt op conferenties, in kerken en gemeentes alleen nog maar over dit thema. Hij heeft uit ervaring ontdekt hoe wezenlijk die boodschap is. Leven als zoon en dochter van God, in plaats van als wees. Henk heeft velen geholpen om genezing te ervaren door in contact te komen met Gods Vaderhart.

Zijn Werk

Henk spreekt op allerlei plekken in Nederland en ver daarbuiten, om de Vaderhart-boodschap bekend te maken. Om die boodschap te ondersteunen heeft Henk ‘Leven vanuit zoonschap’ geschreven. Aan de hand van de bijbel én eigen ervaringen, neemt Henk je mee naar de kern van ons bestaan: leven in diepe verbondenheid met Vader God. Henk deelt zijn boodschap in toenemende mate in het buitenland. ‘Leven vanuit zoonschap’ is daarom in verschillende andere talen vertaald.

Zijn bij Great Life Publishing:

Zijn vertaalde boeken: