Anthon van der Laak

Anthon en Joke van der Laak zijn de grondleggers en leiders van stichting Kingdom Ministries (www.kingdomministries.nl). Zij hebben elkaar ontmoet op de Theologische Opleiding van ‘In de Ruimte’ in Soest. Anthon en Joke hebben op allerlei plekken bijgedragen aan het bouwen van gemeenten en de doorbraak van het Koninkrijk van God.  Anthon en Joke hebben vier kinderen en acht kleinkinderen.

Zijn passie

Anthon heeft een passie voor het evangelie van het Koninkrijk. Zijn verlangen is dat mensen God leren kennen en de kracht van het Koninkrijk gaan ervaren, in verlossing, genezing en bevrijding. Het Vaderhart van God is daarbij cruciaal. God echt intiem leren kennen én ervaren als Vader. Vanuit het verlangen om mannen weer gezond te zien worden, is Anthon in 1990 met mannenconferenties begonnen (Manarise). Anthon heeft een hart voor het trainen en bemoedigen van leiders. Hij wil doorgeven, wat hij zelf geleerd heeft.

Zijn werk

Anthon en Joke hebben God op allerlei plekken gediend, o.a. acht jaar op de Filippijnen. Ze zijn intensief betrokken geweest bij de Evangelische Christen Gemeente in Rijnsburg en bij conferentiecentrum De Bron in Dalfsen als conferentiecoördinators. Ook hebben ze verschillende gemeentes helpen starten. In Nederland organiseren zij seminars en conferenties en houden zij spreekbeurten in gemeenten. Anthon en Joke zijn ook in het buitenland actief, vooral in het ondersteunen van plaatselijke leiders in landen als Rusland, Zimbabwe en Oeganda.